24 Mayıs 2017 Çarşamba

Ödemeni HOPİ’ye eklediğin Axess’inle yap, %5 chip-para kazan!

Ödemeni HOPİ’ye eklediğin Axess’inle yap, 10 - 31 Mayıs 2017 tarihleri arasında tüm alışverişlerinde %5, toplam 30 TL chip-para kazan!

Kazanılan chip-paralar 15 Haziran 2017 tarihine kadar Boyner/YKM, Beymen, Beymen Club, Network, Divarese, Que, Beymen Business, Altınyıldız Classics ve Wepublic mağazalarında kullanılabilecektir.

Kampanya detayları:


Hopi üzerinden Masterpass cüzdan uygulaması ile yapılacak mobil ödemelerde, Axess’e özel 10 – 31 Mayıs 2017 tarihler arasında tüm alışverişlerde %5, toplam 30 TL chip-para kazanacaktır. Kampanya Boyner/YKM, Beymen, Beymen Club, Network, Divarese, Que, Beymen Business, Altınyıldız Classics ve Wepublic mağazalarında geçerlidir. Mobil ödeme entegrasyonu olmayan bayilere ait magazalar ve online alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Kazanılan chip-paralar aynı gün karta yansıyacaktır. Kazanılacak chip-paralar 15 Haziran 2017 tarihine kadar Boyner/YKM, Beymen, Beymen Club, Network, Divarese, Que, Beymen Business, Altınyıldız Classics ve Wepublic mağazalarında kullanılabilecektir. Kullanılmayan chip-paralar 16 Haziran 2017 tarihinde geri alınacaktır.
Kampanya tek seferde yapılan tek çekim ve taksitli işlemlerde geçerlidir. Kampanya müşteri bazındadır, 1 müşteri kampanyadan 1 kez faydalanabilir ve en fazla 30 TL chip-para kazanabilecektir.
Chip-para kampanyası için Hopi uygulaması içerisindeki Masterpass cüzdan uygulamasına Axess’in eklenmesi ve ödemenin Axess ile yapılması gerekir.
Kampanyaya dahil olacak kartlar; Axess, Wings, Free, Neo. Bank O’Card Axess ve Ticari kartlar chip-para kampanyasına dahil değildir.
Son kullanma tarihi 03/27 ve sonrası olan kredi kartları mobil ödeme için Hopi’ye tanımlanamamaktadır.
Hopi uygulama indirimi-kullanımlarında iletişim ücreti dahil tüm bedeller ilgili anlaşmalarına göre kullanıcılara aittir.
Hopi ve Akbank T.A.Ş kampanya koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder