18 Ocak 2018 Perşembe

Axess'e özel Boyner'de 50 TL hediye çeki!

Axess’e özel 17 – 25 Ocak 2018 tarihleri arasında Boyner’de 250 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL hediye çeki!

Hediye çekleri 26 Ocak'a kadar 150 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilecektir.

Kampanya detayları:


Axess’e özel 17-25 Ocak 2018 tarihleri arasında Boyner, Boyner Sports, YKM, YKM Sports Mağazalarında Boyner Anahtar, YKM Kart ile yapacağınız tüm indirimlere ek 250 TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde 50 TL değerinde hediye çeki sunulmaktadır. Hediye çeki toplu alımda kazanılamaz. Kampanyadan bir kişi bir kez faydalanır. Çeki sadece kazanan kişi kullanabilir. Hediye çekleri 17-26 Ocak 2018 tarihleri arasında, 150 TL ve üzeri alışverişte kullanılabilir. Bir faturada bir çek kullanılır. Hediye çekleri; Boyner/YKM Outlet mağazalarında, boyner.com.tr’de, toplu alımlarda, Boyner College ürünlerinde, saat ve Ev kategorisine ait elektrikli ürünlerde geçerli değildir. Kampanya diğer kampanyalar ile birleşir, kişiye özel şifreli kampanyalar ile birleştirilemez. Müşteri hediye çeki kazandığı alışveriş dahilindeki ürünlerin tamamını iade eder ve satış bedeli nakit veya kredi kartına iade sureti ile müşteriye geri verilir ise, hediye çekleri geçerliliğini yitirecek olup, söz konusu alışveriş sebebi ile kazanılan hediye çekinin de Boyner’e iade edilmesi zorunludur. Hediye çekleri ile yapılan alışverişler dahilindeki ürünlerin iadesi halinde, çek bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır. Hediye Çeki karşılığı para iadesi yapılamaz. Hediye çeklerinin kaybedilmesi halinde Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş.’nin hiçbir sorumluluğu yoktur.
1 Ocak - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında, Boyner ve www.boyner.com.tr'de Axess’e özel 9 aya kadar taksit sunulur. Kampanyadan Axess, Wings, Free, Axess exi26 asıl/ek ve sanal kart sahipleri ve Bank’O Card Axess sahipleri faydalanabilir.
Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on iki ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; kuyumla ilgili harcamalarda dört ay, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında altı ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda, sağlık ürünü alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde ve vergi ödemelerinde dokuz ay olarak uygulanır. Telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
Akbank T.A.Ş. ve Boyner A.Ş kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder