18 Ocak 2018 Perşembe

WORLD İLE BOYNER'DE 250'YE %50+30 tl indirim-19-26 Ocak 2018

Yapı Kredi World'e özel boyner.com.tr'den veya Boyner Mobil Uygulamasından yapılacak 250 TL ve üzeri ilk alışverişinizde %50’ye varan Büyük Boyner İndirimi’ne ek 30 TL indirim! Üstelik 4 taksit.

Kampanya Koşulları
Kampanya kapsamında 19-26 Ocak 2018 tarihleri arasında Worldcard ile boyner.com.tr'den veya Boyner Mobil Uygulamasından tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri ilk peşin veya taksitli
alışverişinizde %50’ye varan Büyük Boyner İndirimi’ne ek 30 TL indirim hediye edilecektir. Aynı gün aynı üye işyerinde yapılan harcamalarda, yalnızca ilk harcamadan indirim kazanılacaktır.  Kazanılan indirim otomatik olarak harcama yapılan günün sonunda karta yansıtılacaktır. Kampanya başka kampanyalar ile birleştirilebilir. Kampanya kapsamındaki işlemlerin, kampanyaya dahil olan Yapı Kredi World Üye İşyerindeki, Yapı Kredi Bankası World POS Sistemi üzerinden geçmesi gerekmektedir. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ile BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK A.Ş.tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.  Yazım hataları bağlayıcı değildir. Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder