18 Ocak 2018 Perşembe

Özdilek’te 30 TL Maxipuan!-18 Ocak - 28 Şubat 2018

​18 Ocak - 28 Şubat 2018 tarihleri arasında Özdilek Marketler ve Mağazaları’ndan tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 30 TL MaxiPuan ayrıcalığı!  Üstelik giyim ve tekstil ürünlerinde 4 taksit seçeneğine ilave 4 taksit, elektronik ürünlerinde 2 taksit seçeneğine ilave 4 taksit imkanı sunulacaktır.


Kazanacağınız MaxiPuan’ları Maximum anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.



Katılmak için:

    • Cep telefonunuza Maximum Mobil uygulamasını indirdikten sonra uygulama üzerindeki kampanya sayfasındaki “Katıl” butonuna tıklayabilir, Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir
    • maximum.com.tr üzerindeki kampanya sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonuna tıkladıktan sonra istenen bilgileri girebilir,
    • OZDILEK yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan /yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaranızdan 4402'ye SMS gönderebilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli), Ziraat Maximum Kartlar.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 07 Mart 2018 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 18 Mart 2018 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 30 TL MaxiPuan kazanabilir. Ziraat Maximum Kart sahipleri sadece SMS göndererek katılabilir.

Ek Koşullar:

• Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanyamıza dahildir ve Bankamatik Kartı ile kazanılan MaxiPuan’lar da geri alınacaktır. Bankamatik kartları için de SMS kaydı gerekmektedir.
• Ozdilekteyim.com internet sitesinden gerçekleştirilecek alışverişler kampanyaya dahil değildir.
• Ziraat Bankası Maximum özellikli kredi kartları kampanyamıza dahildir ve müşterilerimizin "OZDILEK" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4757'ye SMS göndermesi gerekmektedir.
• Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
• Kampanyamız kapsamında Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.
• Alışveriş sonrası iptal veya iade edilen işlemler kampanyamız harcama hesaplamasına dahil edilmeyecektir.
• Üye işyerlerinde kampanyamız ile ilgili yapılacak hatalı bildirimlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder